Här berättar Yvonne Ryding om sin vardag, om livet som mamma, företagare, entreprenör och programledare. Samt delar med sig av sina bästa tips för att må bra i både kropp och själ.

Annons

Alla älskar inte tandläkaren

28 juni 2013

-Ja så kom den här dagen när jag skulle ta bort min tand, som jag lyckats bita sönder så att den ena roten gått av. Som ni ser är jag lite ynklig, och känner mig helt sned. Många med mig gillar inte Tandläkaren, men min är bäst!! Hon är fantastisk, Ansam.

Annons

Väldigt försiktig och mån om att det skall gå bra utan att det gör ont. Jag åker hur många mil som helst extra för att just hon skall hjälpa mig. Hon finns på i Eskilstuna, och på Kungskliniken. … – om ni behöver hjälp!! Stor kram och trevlig helg,

Yvonne

-Ja så om den här dagen när jag skulle ta bort min tand, som jag lyckats bita sönder så att den ena roten gått av. Som ni ser är jag lite ynklig, och känner mig helt sned. Många med mig gillar inte Tandläkaren, men min är bäst!! Hon är fantastisk, Ansam. Väldigt försiktig och mån om att det skall gå bra utan att det gör ont. Själv kommer jag på mig själv att ställa tusen frågor, innan hon skall börja. Nervös?? Jag?? – Njae! Jag åker hur många mil som helst extra för att just hon hjälper mig. Hon finns på i Eskilstuna, och på Kungskliniken. … – om ni behöver hjälp!! Jag har haft beskymmer hela våren med den jäkla tanden, tyvärr blir man sjuk i hela kroppen känns det som , när inflammationerna kommer och går. Men nu är den väck!!Det blir flytande föda i några dagar. Stor kram och trevlig helg, Yvonne

Yvonne

 

Dela
Tweeta
Maila
artiklar | recept
Annons


Kategorier


Annons

Hälsoverktyg
Stressa mindre
Kaloritabell
Motionstabell
Räkna ut ditt BMI
Räkna ut ditt kaloribehov
Räkna ut din midja / höftkvot
Ner i vikt - tjänster
Onlinekurser för nya vanor
Veckans meny
Nyhetsbrev

Laddar