Här berättar Yvonne Ryding om sin vardag, om livet som mamma, företagare, entreprenör och programledare. Samt delar med sig av sina bästa tips för att må bra i både kropp och själ.

Annons

Att finnas till!

20 januari 2014

Min helg blev lite annorlunda än vad jag hade jag hade räknat med. Jag skulle träna, och såsa omkring och bara vara. Istället fick jag vara med om något så fint men också tragiskt. En av mina äldre väninnor, behövde all stöttning på lördag morgonen, då hennes älskade man avled.

Annons

Jag var med henne hela dagen. Var med henne vid sista farväl, stötta henne vid hemkomst till en tom lägenhet, se till att hon får något att äta och försöka trösta från den största chocken. Givetvis kommer det ta tid, men den känns bra att kunna hjälpa till när det behövs. Nu är det inte länge sedan min kära mormor vandrade vidare, och allt kommer tillbaka till en när sådant här händer. Livet är till låns, och det på går precis framför näsan.

Tack och lov är vi många väninnor, som kan stötta henne, så hon inte skall känna sig ensam i den tomma lägenheten.

Snabba kast, igår var det övningskörning  nästan hela dagen. Min yngsta dotter håller på med körkortet, och det börjar dra ihop sig för uppkörning. Visst, det kanske inte var det ultimata övningskörningsvädret, men det gick bra. Många rondeller blev det!

Att finnas till och finnas till för andra, är livet!

Kram Yvonne

bild vacker bild feb-13

Dela
Tweeta
Maila
artiklar | recept
Annons


Kategorier


Annons

Hälsoverktyg
Stressa mindre
Kaloritabell
Motionstabell
Räkna ut ditt BMI
Räkna ut ditt kaloribehov
Räkna ut din midja / höftkvot
Ner i vikt - tjänster
Onlinekurser för nya vanor
Veckans meny
Nyhetsbrev

Laddar