Här berättar Yvonne Ryding om sin vardag, om livet som mamma, företagare, entreprenör och programledare. Samt delar med sig av sina bästa tips för att må bra i både kropp och själ.

Annons

Blogg torka

24 september 2013

Sorry,,, min blogg har krånglat och jag har inte kunnat bloggat?! Mycket har hänt den sista veckan. Förra helgen var jag hemma i Östersund, och det var såååå skönt! Jag hann tvätta alla fönster på undervåningen, och fräscha till, det var också skönt.

Annons

Fick hem ett filmteam på måndagen,, ( vad vi filma? ,, Hm hemligt!) Sedan har jag varit i Stockholm sedan dess. Förutom en liten sväng två dagar till Malmö, även det hade att göra med TV och filmning,, ( men det är också hemligt tyvärr). Gick på Guldknappen i lördags, väldigt kul och inspirerande. Ni ser en bild från catwalken. Jag träffade många vänner, Carolina Gynning bland annat så kul,, länge sedan! Valerie som jag vill skicka ett stort grattis, hon fick läsarnas Guldknapp,, jättekul! Och många många andra gamla vänner som man inte sett på ett långt tag.

Kramar Yvonne

Dela
Tweeta
Maila
artiklar | recept
Annons


Kategorier


Annons

Hälsoverktyg
Stressa mindre
Kaloritabell
Motionstabell
Räkna ut ditt BMI
Räkna ut ditt kaloribehov
Räkna ut din midja / höftkvot
Ner i vikt - tjänster
Onlinekurser för nya vanor
Veckans meny
Nyhetsbrev

Laddar