Här berättar Yvonne Ryding om sin vardag, om livet som mamma, företagare, entreprenör och programledare. Samt delar med sig av sina bästa tips för att må bra i både kropp och själ.

Annons

Brrrr sa Kasper

24 januari 2014

Idag är det så där riktigt gråkallt här i Stockholm. Det är — 4 men det känns som -15. Det är många som klagar över torra händer, kyla allergi på huden , och torrhet i huden i ansiktet. Var extra noga med att smörja in händerna några gånger under dagen, och sist precis när du lagt dig för natten.

Annons

Visst är det bra att ha en handkräm, men man kan också ta det man har till hands, Kropps produkt, ansiktsprodukt vad du har, bara man gör det. Det viktigt att man använder handskar eller vantar när man är ute. Kylan påverkar inte bara händerna utan även naglarna blir sköra i kylan.  Från YR så kan du använda, Instant Repair, Body lotion, Body oil och Enriching night cream.

I ansiktet använder jag Enriching night Cream både dag och natt, just nu. Det behöver jag då kontorsluften är väldigt torr och varm, och det är kall ute. Huden behöver all stöttning och skydd den kan få!

Stor kram och trevlig helg!

Yvonne

Dela
Tweeta
Maila
artiklar | recept
Annons


Kategorier


Annons

Hälsoverktyg
Stressa mindre
Kaloritabell
Motionstabell
Räkna ut ditt BMI
Räkna ut ditt kaloribehov
Räkna ut din midja / höftkvot
Ner i vikt - tjänster
Onlinekurser för nya vanor
Veckans meny
Nyhetsbrev

Laddar