Här berättar Yvonne Ryding om sin vardag, om livet som mamma, företagare, entreprenör och programledare. Samt delar med sig av sina bästa tips för att må bra i både kropp och själ.

Annons

En lycklig vinnare

12 januari 2014

Här fick jag ett tack mail från Åsa som var vår tredje pristagare, i vår tävling som vi hade innan Jul.  Här är Åsas må bra tips! Jättebra inför början av en ny vecka. Tack Åsa! Kram Yvonne

Åsa :  Varje morgon när jag vaknar, är jag tacksam över att jag är frisk.

Annons

För att hålla mig frisk och må bra försöker jag tänka positivt. Utsidan måste må bra likaväl som insidan. Varje dag ser jag till att jag rör på mig på olika vis. Simma 1000m, lång, snabb stavpromenad även om det regnar/snöar och blåser, dans, cykla, skidåkning. Ser också till att vara ute och få frisk luft varje dag. Jag har också lyckan att ha släkt och vänner som berikar min tillvaro enormt. Jag vågar göra saker ensam: Gå på bio, teater, dans, kryssning m m. Jag lever nu! Jag måste våga något för att vinna något!

Vinnare Webb tävlingen

Dela
Tweeta
Maila
artiklar | recept
Annons


Kategorier


Annons

Hälsoverktyg
Stressa mindre
Kaloritabell
Motionstabell
Räkna ut ditt BMI
Räkna ut ditt kaloribehov
Räkna ut din midja / höftkvot
Ner i vikt - tjänster
Onlinekurser för nya vanor
Veckans meny
Nyhetsbrev

Laddar