Här berättar Yvonne Ryding om sin vardag, om livet som mamma, företagare, entreprenör och programledare. Samt delar med sig av sina bästa tips för att må bra i både kropp och själ.

Annons

Ett nödvändigt ont

4 juni 2013

Tandläkarbesök ett nödvändigt ont! Men nu har jag varit tvungen, då jag haft en tand som blivit konstigt inflammerad. Jag har gått med detta länge nu, men nu satte det onda fart, då finns det ingen återvändo! Jag har alltid skött mina tänder.

Annons

Jag vet att god tandvård, också hjälper hela kroppen att må bra. Så den här tiden när inte tanden varit bra, så har hela jag mått sådär. Ena dagen ok nästa skit, och feber ibland och bara äta lätt tuggat och soppa. Och jag har inte känt att jag orkat/ kunnat träna, frustrerande!

 – Nej inte kul. Det är tur för mig att jag har så bra tandläkare på Kungskliniken i Eskilstuna. Utan Ansam lätta hand och förstående själ, hade jag suttit i taket idag då vi skulle börja rota i tanden. Fortsättning följer,,, Hualigen! Kramar Yvonne

Dela
Tweeta
Maila
artiklar | recept
Annons


Kategorier


Annons

Hälsoverktyg
Stressa mindre
Kaloritabell
Motionstabell
Räkna ut ditt BMI
Räkna ut ditt kaloribehov
Räkna ut din midja / höftkvot
Ner i vikt - tjänster
Onlinekurser för nya vanor
Veckans meny
Nyhetsbrev

Laddar