Här berättar Yvonne Ryding om sin vardag, om livet som mamma, företagare, entreprenör och programledare. Samt delar med sig av sina bästa tips för att må bra i både kropp och själ.

Annons

Fräsch i mun

2 juli 2014

Då var det dags igen, det årliga besöket hos Kungskliniken i Eskilstuna ( www.kungskliniken.net) Till min fina tandläkare Ansam. Jag tror inte jag är ensam om att försöka peppa upp sig innan tandläkare besök.

Annons

Det är inte ett halleluja moment. Men alla dom här fina tjejerna Ansam, BrittMarie o Gunilla, tar hand om en så man känner sig lugn o trygg. Skall nog skaffa en bett skena på nätterna, är det goda rådet för dagen. Det är för att jag spänner och biter ihop för hårt när jag sover,,, STRESS ,,Håller man efter munhålan och dess invånare så mår hela kroppen bra. Tänk på det, ett gott råd.
Flisan ( min hund) var också hos tandläkaren i veckan. Jätteduktiga Gun- Britt Kvart på Kvisthamra veterinärklinik i Norrtälje ( www.kvisthamraveterinarklinik.se)med hela hennes stab. Norrtälje undrar ni?? — Jo jag har ju bott där för ett antal år sedan, och har många kära vänner kvar där. — Ja tillbaka till Flisan , hon är ju 13 år, så det behövdes en del jobb i hennes mun. Får som matte dåligt samvete att jag inte borstat tänderna bättre på henne. Men nu är även hon fräsch i munnen! Och jag skall bli lika noga med tänderna som jag är med ansiktsrengöring!

Kram Yvonne
PS. Jag ser lite tagen ut!!

20140702-222902.jpg

Dela
Tweeta
Maila
artiklar | recept
Annons


Kategorier


Annons

Hälsoverktyg
Stressa mindre
Kaloritabell
Motionstabell
Räkna ut ditt BMI
Räkna ut ditt kaloribehov
Räkna ut din midja / höftkvot
Ner i vikt - tjänster
Onlinekurser för nya vanor
Veckans meny
Nyhetsbrev

Laddar