Här berättar Yvonne Ryding om sin vardag, om livet som mamma, företagare, entreprenör och programledare. Samt delar med sig av sina bästa tips för att må bra i både kropp och själ.

Annons

Hunden, människans bästa vän!

4 februari 2015

Hej,
— Ja kanske sticker jag ut hakan lite med att säga att hunden är människans bästa vän, det finns ju dom som tycker att katten är det.
Men i mitt fall är det hunden. För någon vecka sedan trodde jag att min 13 åriga Flisan hade mött slutet.

Annons

Efter att ha insjuknat i magsjuka runt nyår, och var sedan på bättringsvägen så började hon löpa. Någon vecka inpå löpet, blev hon super dålig. Ville inte äta , drack mycket vatten, haltade. Allt var bara knas. Hon var kvar hemma o jag var tvungen att åka till Sthlm. Ohh va jobbigt att få rapporter hemifrån att hon inte alls var sig själv. Jag ringde till min gamla vän Gun — Britt som har Kvisthamra djurklinik i Norrtälje. Hon har skött Flisan sedan hon var liten. Och vi började bestämma när jag skulle komma in med henne, när Micke tagit ner henne till Sthlm.

Men så plötsligt från fm till em, blev hon sig själv igen. Glad, äter, gosar — ja precis som vanligt. jättekonstigt, jag som nästan gett upp.

Så jag är så tacksam att hon återhämtat sig och är som vanligt.

Kramar Yvonne

IMG_2010.JPG

Dela
Tweeta
Maila
artiklar | recept
Annons


Kategorier


Annons

Hälsoverktyg
Stressa mindre
Kaloritabell
Motionstabell
Räkna ut ditt BMI
Räkna ut ditt kaloribehov
Räkna ut din midja / höftkvot
Ner i vikt - tjänster
Onlinekurser för nya vanor
Veckans meny
Nyhetsbrev

Laddar