Här berättar Yvonne Ryding om sin vardag, om livet som mamma, företagare, entreprenör och programledare. Samt delar med sig av sina bästa tips för att må bra i både kropp och själ.

Annons

Idag, 30 års jubileum

9 juli 2014

– Ja vad skall man säga?  Man kanske kan säga ,,oj vad tiden går?

Idag den 9:nde Juli 1984, kröntes jag i Miami, Florida.

En stor dag i mitt liv givetvis, något som gett mig mycket upplevelser, erfarenhet och glädje.

Annons

Fast det har funnits och ibland finns dagar då jag faktiskt inte vet om jag är glad eller ledsen för min titel och annorlunda historik. Men jag har för länge sedan bestämt mig för att packa ihop det mina unga år gav mig, och se på det som en enorm ynnest, och känna tacksamhet.

Hade en tanke på att ha en utställning på allt som ligger nerpackat i lådor, både tidningar, priser, kläder, tavlor — ja allt möjligt. Men , tyvärr det har bara inte funnits tid. Den skulle givetvis haft premiär idag, för att fira 30 år. Får vänta 5-10 år till kanske??  Det blir varje fall en flaska Champagne ! Skål och kram Yvonne

Missens egna historia 032 Missens egna historia 020 Missens egna historia 024 Missens egna historia 029

Dela
Tweeta
Maila
artiklar | recept
Annons


Kategorier


Annons

Hälsoverktyg
Stressa mindre
Kaloritabell
Motionstabell
Räkna ut ditt BMI
Räkna ut ditt kaloribehov
Räkna ut din midja / höftkvot
Ner i vikt - tjänster
Onlinekurser för nya vanor
Veckans meny
Nyhetsbrev

Laddar