Här berättar Yvonne Ryding om sin vardag, om livet som mamma, företagare, entreprenör och programledare. Samt delar med sig av sina bästa tips för att må bra i både kropp och själ.

Annons

Jag längtar efter mina fräknar!

6 februari 2014

Härligt med lite ljusare dagar.Det går inte fort, men det går åt rätt håll! Jag tror inte jag är ensam om att känna mig väldigt blek, och trött. Alla man pratar med har det jobbigt att ta sig ur sängen på morgnarna.

Annons

Blekheten kräver sin make up varje morgon, och det frestar på. Inte bara tiden att göra sig i ordning på morgonen, utan även väl utvalda färger för basen ( foundation) på huden.  Det är lätt att det blir för brunt nu när man är så himla blek. Eller blek och blek, närmare bestämt någon slags skimmer av blå,lila grön. Jag blandar flera olika foundations och färger , med min natt kräm som är lite fetare.Mycket för att jag har en tendens till torr hy, just nu. Då får jag det bästa resultatet. Lite solpuder som markerar precis under kindknotorna en tutt på näsan och lite i pannan. Lite rouge på äppelkinden, — ja då blir det ett hyfsat resultat. Eller man kan i varje fall visas sig. — Nej nu längtar jag efter lite sol, på mina fräknar,,,,, ja ni läste rätt. Jag trodde aldrig jag skulle uppskatta mina fräknar, men det gör jag nu!!

Kramar Yvonne

Dela
Tweeta
Maila
artiklar | recept
Annons


Kategorier


Annons

Hälsoverktyg
Stressa mindre
Kaloritabell
Motionstabell
Räkna ut ditt BMI
Räkna ut ditt kaloribehov
Räkna ut din midja / höftkvot
Ner i vikt - tjänster
Onlinekurser för nya vanor
Veckans meny
Nyhetsbrev

Laddar