Här berättar Yvonne Ryding om sin vardag, om livet som mamma, företagare, entreprenör och programledare. Samt delar med sig av sina bästa tips för att må bra i både kropp och själ.

Annons

Karin från Karlskoga vann YR´s SPA week end tävling!

28 september 2014

I våras hade YR en stor tävling, som höll på i ett par månader. 1:a pris var en week end på vackra Färna Herrgård för pristagaren och tre personer till som hon fick bjuda in. — Ja och så jag själv också.

Annons

Nu blev SPA helgen av ,denna helgen.Lite roligt blev det ,att Karin nästan inte trodde det var sant, hon har ringt många gånger för att kolla upp att allt stämmer. — Skulle hon verkligen få detta gratis?! — Hon har ju aldrig vunnit något!!  Det tycker jag var lite extra roligt att hon uppskattade priset så mycket. Hon valde att ta med sig sin dotter Maria som jobbar i Oslo, hennes väninna och kollega Helena från åldringsvårds hemmet, och Helenas mamma Inger. Dom välkomnades med var sin goodiebag på rummet, och deras ankomst blev lagom till att te buffén med alla bakverk som hade dukats ut kl. 14.00 på lördags eftermiddagen.

IMG_1699

IMG_1697

IMG_1755

IMG_1705

Senare på em sågs vi nere i SPA anläggningen och dess VIP — rum. Färnas SPA personal hade verkligen fixat jättefint, lite gott att dricka och äta.  Sedan körde jag en liten presentation av YR produkter och hur man använder dom. Så hade vi lite workshop.

IMG_1714

IMG_1736

IMG_1727

Efter det lämnade jag tjejerna i fred och så fick dom SPAa på, och njuta av härlig avkoppling.

Färna har en verkligen toppklass och mysig SPA anläggning, här är en bild på ute sitt poolen.

IMG_1732

När kvällen smög sig på, så var det dags att fixa till sig inför en fantastisk middag, först en liten mingel drink.

IMG_1739.JPG

IMG_1745

Kvällen blev lång och trevlig, med mycket god mat.

Efter god sömn, så blev den en skön promenad i skogen runt Herrgården. Rena John Bauer skogen. En dusch  och så en härlig söndags brunch.

IMG_1750

Sedan var det dags att packa ihop, men innan avfärd måste man besöka Färnas gårdsbutik. Både fina kläder , inredning och mycket mycket annat , som man behöver!!!

Själv inhandlade jag lite tavlor och en jättesnygg spegel. Tjejerna från Karlskoga hittade lite kläder.

IMG_1749

Farväl för denna gången Färna Herrgård. Det kändes som om Karin och gänget verkligen haft en fin resa och vistelse. En lugn och historisk miljö, med vackert landskap och trädgård och ett fantastiskt SPA!  Jag hade en riktigt skön helg!

Tack Wenche och Gerald Engström och all er personal, för den här härliga helgen!!

Kramar Yvonne

Dela
Tweeta
Maila
artiklar | recept
Annons


Kategorier


Annons

Hälsoverktyg
Stressa mindre
Kaloritabell
Motionstabell
Räkna ut ditt BMI
Räkna ut ditt kaloribehov
Räkna ut din midja / höftkvot
Ner i vikt - tjänster
Onlinekurser för nya vanor
Veckans meny
Nyhetsbrev

Laddar