Här berättar Yvonne Ryding om sin vardag, om livet som mamma, företagare, entreprenör och programledare. Samt delar med sig av sina bästa tips för att må bra i både kropp och själ.

Annons

Komma igång fasen

21 januari 2015

Hallå alla,
Jag liksom dom flesta är i den här komma igång fasen, då man skall motivera sig att ge sig iväg och sätta fart på kroppen . Jag har varit dålig på det sista året. Vad skall jag skylla på??? För mycket jobb, och att orken för egen tid och motion fått lida.

Annons

Tror inte att jag är unik på den punkten.
Förra veckan var hemma i Östersund, och hade fokuserat på att komma igång med skidåkningen. Det gick lite trögt men lyckades knåpa ihop nästan 2 mil under veckan. Det tillsammans med lite styrke träning i vårt provisoriska gym, blev en bra start.
Nu är jag i Sthlm, och jobbar för fullt. Men givetvis måste jag fortsätta med träningen när jag nu kommit igång så bra.
Det blir en del intervall träning i vitabergsparken, där det finns bra backar. Och så lite styrka på golvet i lägenheten. Kan jag hålla det så blir det bra.
Kramar Yvonne

En bild på dörren in till vårt gym där hemma,,, då förstår ni nivån!!

IMG_2012.JPG

Dela
Tweeta
Maila
artiklar | recept
Annons


Kategorier


Annons

Hälsoverktyg
Stressa mindre
Kaloritabell
Motionstabell
Räkna ut ditt BMI
Räkna ut ditt kaloribehov
Räkna ut din midja / höftkvot
Ner i vikt - tjänster
Onlinekurser för nya vanor
Veckans meny
Nyhetsbrev

Laddar