Här berättar Yvonne Ryding om sin vardag, om livet som mamma, företagare, entreprenör och programledare. Samt delar med sig av sina bästa tips för att må bra i både kropp och själ.

Annons

Lapat sol

27 maj 2013

Härlig helg! Kanon väder i Östersund på söndagen, vad gjorde jag?? Lapade sol så fort jag hade några minuter över. När man bara är hemma över helgen, är det mycket som skall fixas. Passa på att tvätta upp en massa, som fick hänga ute och torka,,mm love it! Men hur kul är det att ta på sig bikinin,, man blir chockad själv hur blek man är! –  Ja och inte är man lika tillfredställd när man tittar sig i spegeln nu , som för 20 år sedan.

Annons

Det är när man möter blicken i spegeln som man säger högt till sig själv, du är faktiskt 50 år nu! Ja ja,,

På med solskydd, och så ligg på ryggen, så kan man lura sig själv att den platta magen fortfarande existerar! Det är trendigt att ha en stark kropp istället för en allt för smal!

Idag kommer vi ut med ett lite specialerbjudande med en produkt för kropps hud som har börjat få lite bränna. Att vårda huden efter sol, är super viktigt. Tänk på att inte använda produkter med alkohol, då dessa torkar ut huden ännu mer. Kramar Yvonne

Dela
Tweeta
Maila
artiklar | recept
Annons


Kategorier


Annons

Hälsoverktyg
Stressa mindre
Kaloritabell
Motionstabell
Räkna ut ditt BMI
Räkna ut ditt kaloribehov
Räkna ut din midja / höftkvot
Ner i vikt - tjänster
Onlinekurser för nya vanor
Veckans meny
Nyhetsbrev

Laddar