Här berättar Yvonne Ryding om sin vardag, om livet som mamma, företagare, entreprenör och programledare. Samt delar med sig av sina bästa tips för att må bra i både kropp och själ.

Annons

Nu MÅSTE jag komma igång

12 juli 2015

Efter att 6 veckor passerat sedan min vrål förkylning , så måste jag ge vika för sambon tjat om att sticka ut o springa. Jag gillar INTE att vara otränad, men första passen efter långt uppehåll är hemska.

Annons

Och det är väldigt lätt att skjuta det framför sig, och skylla på för mycket jobb. Jag vet ju hur bra jag mår när jag kommit igång. Allt i hela kroppen och knoppen mår så mycket bättre. Men det är så hopplöst jobbigt att komma över tröskeln . Men nu är det gjort, tack vare Mickes tjat! Tack kära!!!
Kram Yvonne

IMG_2522.JPG

Dela
Tweeta
Maila
artiklar | recept
Annons


Kategorier


Annons

Hälsoverktyg
Stressa mindre
Kaloritabell
Motionstabell
Räkna ut ditt BMI
Räkna ut ditt kaloribehov
Räkna ut din midja / höftkvot
Ner i vikt - tjänster
Onlinekurser för nya vanor
Veckans meny
Nyhetsbrev

Laddar