Här berättar Yvonne Ryding om sin vardag, om livet som mamma, företagare, entreprenör och programledare. Samt delar med sig av sina bästa tips för att må bra i både kropp och själ.

Annons

Säger bara det, Agnetha Fältskog

18 maj 2013

Säger bara det Agnetha Fältskog! Så fin kvinna!  Men först en kort resumé från veckan: Vilken fantastisk upplevelse vecka!! Jobb, jobb, jobb som vanligt, och så matchen i Globen i torsdags kväll!! Vilken kanon fight det blev och så spännande så man höll på och kissa på sig! Jag vågade inte titta dom två sista straffarna, jag satt och alla andra stod upp! Att tre kronor skulle vinna den kvällen,, det låg i luften! Träffade både Rally Tina ( Turner) Daniella ( hockey proffset) och Charlotte Perelli med sin fina mage,, alla var vi på tårna!

Så igår kväll, gick jag på den fina inbjudan jag fick i veckan av Agnetha och hennes release party.

Annons

Ohh vad fint det var, på ett så mysigt ställe med innergård Restaurang Noch & Chow i Sthlm. Där vi var en mindre samling människor som fick ta del av denna release. CD som hon och Jörgen Elofsson och Peter Nordahl har gjort, är så fantastiskt bra. Agnethas röst, är säker, skör, varm och så känslomässig. Hon kan verkligen förmedla betydelser av känslor, ord och handling. Fick en personligt signerad CD-skiva, och den har gått varm hela lördag morgonen,, den är sååå bra. Inte konstigt att Agnetha åkt upp på alla listor världen över alla redan. Fick höra att hon gjort ett super jobb i England, och att hon med sin närvaro, och sin varma personlighet knockade alla journalister och alla andra som hon träffade.

Tack Agnetha, och lycka till ifrån hela mitt hjärta! Bamse kramar Yvonne

 

Dela
Tweeta
Maila
artiklar | recept
Annons


Kategorier


Annons

Hälsoverktyg
Stressa mindre
Kaloritabell
Motionstabell
Räkna ut ditt BMI
Räkna ut ditt kaloribehov
Räkna ut din midja / höftkvot
Ner i vikt - tjänster
Onlinekurser för nya vanor
Veckans meny
Nyhetsbrev

Laddar