Här berättar Yvonne Ryding om sin vardag, om livet som mamma, företagare, entreprenör och programledare. Samt delar med sig av sina bästa tips för att må bra i både kropp och själ.

Annons

Salig blandning av allt,,,

20 oktober 2014

Jag börjar med att be om ursäkt, många dagar har rusat förbi i rask fart. Jag jobbar häcken av mig, kul men stressigt. En salig blandning av mässa, möten, resande, och produktutveckling.  Jag håller på med mycket projekt, och det är ju något jag gillar.

Annons

Vara kreativ, hitta på och sedan go for it!

Försöker hålla förkylning borta med diverse huskurer, ingefära och honung i mycket som jag äter och dricker, och vitlök givetvis. En envist ömmande hals, gör sig påmind i varje fall, även om jag vårdar den.

Snart dax,,,,V 46 smäller det där ute i Hemtex butikerna, så himla spännande. Hemtex fyller snart upp med YR SPA Collection, hudvårdsprodukter, SPA rock, handdukar, badlakan, Kimono och brallor i Linne´, tvätt vante och ögonbindel.  Tjo ho!

Stor kram Yvonne

Dela
Tweeta
Maila
artiklar | recept
Annons


Kategorier


Annons

Hälsoverktyg
Stressa mindre
Kaloritabell
Motionstabell
Räkna ut ditt BMI
Räkna ut ditt kaloribehov
Räkna ut din midja / höftkvot
Ner i vikt - tjänster
Onlinekurser för nya vanor
Veckans meny
Nyhetsbrev

Laddar