Här berättar Yvonne Ryding om sin vardag, om livet som mamma, företagare, entreprenör och programledare. Samt delar med sig av sina bästa tips för att må bra i både kropp och själ.

Annons

Se filmen ” Jag är Ingrid”

6 september 2015

Igår kväll var jag på bio och såg filmen om Ingrid Bergman. Jag blev både inspirerad ,förvånad och rörd . En hel del detaljer som man inte visste, eller jag inte visste. Att ta sig så långt i sin framgång med dom tragiska förutsättningar som hon fick lov att växa upp med.

Annons

Mycket sevärd film!
Som Ingrid sa” Jag begär inte mycket, men jag vill ha allt”

IMG_2614.JPG

IMG_2613.JPG

Dela
Tweeta
Maila
artiklar | recept
Annons


Kategorier


Annons

Hälsoverktyg
Stressa mindre
Kaloritabell
Motionstabell
Räkna ut ditt BMI
Räkna ut ditt kaloribehov
Räkna ut din midja / höftkvot
Ner i vikt - tjänster
Onlinekurser för nya vanor
Veckans meny
Nyhetsbrev

Laddar