Här berättar Yvonne Ryding om sin vardag, om livet som mamma, företagare, entreprenör och programledare. Samt delar med sig av sina bästa tips för att må bra i både kropp och själ.

Annons

Sommar upplevelser

29 juli 2013

        Ja så var man tillbaka i Stockholm, efter att ha suttit hemma i Östersund och jobbat en vecka. Det var skönt att vara hemma och få lite luft ombyte. Jag hann ju med att plocka Hjortron förra helgen, det är jag glad för.

Annons

I fredags kväll körde vi upp till Fäviken, ( det ligger på baksidan av Åreskutan). Där har dom är jakt och fiske fair varje år. Många campar, och det är ett riktigt håll igång. Som avslutning på dessa dagar hade dom tagit dit Tomas Ledin. Det blev en magisk ljummen kväll, med alla Tomas fina låtar. Så häftigt!(Bilden är där ifrån) Man märkte att bandet verkligen njöt av att få spela där. Kul! Sedan fortsatte vi med att gå på Östersunds Yran, väldigt sent på lördags natten. 00.30, började Alice Cooper, inte för att jag är någon fan av honom, men man var bara tvungen att uppleva en legend. Han höll på i en timme och femtio minuter. Helt galet! 02.20 åkte vi hem, uppfyllda av en show, utöver det vanliga. Kramar Yvonne

 

 

 

 

Dela
Tweeta
Maila
artiklar | recept
Annons


Kategorier


Annons

Hälsoverktyg
Stressa mindre
Kaloritabell
Motionstabell
Räkna ut ditt BMI
Räkna ut ditt kaloribehov
Räkna ut din midja / höftkvot
Ner i vikt - tjänster
Onlinekurser för nya vanor
Veckans meny
Nyhetsbrev

Laddar