Här berättar Yvonne Ryding om sin vardag, om livet som mamma, företagare, entreprenör och programledare. Samt delar med sig av sina bästa tips för att må bra i både kropp och själ.

Annons

Spik i foten!

30 juli 2014

Mina vänner,
Att njuta och bara göra det som faller en in, är en härligt känsla så här på semestern. Framförallt händer det mycket sällan, för min del. — Ja nu så här på semester, passar jag på att kliva på en spik!! Hände för några dagar sedan.

Annons

Men är det inte så man blir så himla trött på sig själv!!
På bilden ser ni storleken på spiken( klammer eller liknade) klev igenom mina mjuka ballerina skor och in i foten!! Så jäkla ont!! Drog ur den så fort jag förmådde, har sedan försökt att lägga om och hålla koll på det. Min fina träningstrend fick ett stopp, det blir jag också förbannad på! Så nu kör jag med kängorna så fort jag skall göra något. Befinner mig nu i underbara Bruksvallarna några dagar.
Kram från halta ” Lotta” Y

20140730-203638.jpg

20140730-203728.jpg

Dela
Tweeta
Maila
artiklar | recept
Annons


Kategorier


Annons

Hälsoverktyg
Stressa mindre
Kaloritabell
Motionstabell
Räkna ut ditt BMI
Räkna ut ditt kaloribehov
Räkna ut din midja / höftkvot
Ner i vikt - tjänster
Onlinekurser för nya vanor
Veckans meny
Nyhetsbrev

Laddar