Här berättar Yvonne Ryding om sin vardag, om livet som mamma, företagare, entreprenör och programledare. Samt delar med sig av sina bästa tips för att må bra i både kropp och själ.

Annons

Stressrelaterad klant

10 oktober 2015

-Ja så var två veckors slit med mycket resande över, för nu några dagar.
Satt på Bromma flygplats vid gaten, och skulle bara göra ett kort samtal. Det blev lite längre,, till och med så intensivt så jag hör inte att mitt namn ropas upp flera gånger för final call.

Annons

Jag ser inte att folk går till min gate och försvinner ut till planet. Jag missar planet fast jag är vid gaten!!!! — Nej men va fasen. På riktigt !!! Jag blir så jäkla arg på mig själv. Vad skall jag skylla på?? På väg och gå in i väggen. Eller håller på och blir knäpp. Åhhh blir så trött! Det var bara o börja om. Få tillbaka väskan som var checkad och boka om och checka in en gång till<img src="/wp-content/uploads/sites/12/imported/1f633.png" alt="😳” class=”wp-smiley” style=”height: 1em; max-height: 1em;” /><img src="/wp-content/uploads/sites/12/imported/1f633.png" alt="😳” class=”wp-smiley” style=”height: 1em; max-height: 1em;” />. Äntligen hemma , kram Yvonne

Dela
Tweeta
Maila
artiklar | recept
Annons


Kategorier


Annons

Hälsoverktyg
Stressa mindre
Kaloritabell
Motionstabell
Räkna ut ditt BMI
Räkna ut ditt kaloribehov
Räkna ut din midja / höftkvot
Ner i vikt - tjänster
Onlinekurser för nya vanor
Veckans meny
Nyhetsbrev

Laddar