Här berättar Yvonne Ryding om sin vardag, om livet som mamma, företagare, entreprenör och programledare. Samt delar med sig av sina bästa tips för att må bra i både kropp och själ.

Annons

Tiden, var tog den vägen?

9 juni 2013

 

Oj oj oj,, vilken vecka,, tandläkare och sedan min yngsta dotters student!! Förberedelser på nationaldagen, ledighet som kom passande! Fredagen blev en fantastisk och minnesrik dag. Vackert väder och en glad och lycklig dotter som äntligen blivit klar från gymnasiet.

Annons

Hon har kämpat tappert, och klarat det med bravur. En jätterolig dag för oss alla, familj och släktingar. Sång och musik, kantade eftermiddagen och kvällskvisten!

Försökte att hämta andan under lördagen, och tittade givetvis på prinsessbröllopet på TV. Är ju i Sthlm, men gav mig inte in i gyttret. Såg alla bussar på avstånd som stod parkerade runt Gamla stan. Otroligt vackert bröllop, önskar dom lycka till! Visst är det kul att titta på alla fina och uppklädda gäster. Här en fin bild från morgonens hundpromenad i Vitabergsparken på söder. Den är så vackert prunkande, av alla gröna fina träd och blommor.

Imorgon är det Köpenhamn tur och retur, så et blir tidig uppstigning! Kramar Yvonne

 

Dela
Tweeta
Maila
artiklar | recept
Annons


Kategorier


Annons

Hälsoverktyg
Stressa mindre
Kaloritabell
Motionstabell
Räkna ut ditt BMI
Räkna ut ditt kaloribehov
Räkna ut din midja / höftkvot
Ner i vikt - tjänster
Onlinekurser för nya vanor
Veckans meny
Nyhetsbrev

Laddar