Här berättar Yvonne Ryding om sin vardag, om livet som mamma, företagare, entreprenör och programledare. Samt delar med sig av sina bästa tips för att må bra i både kropp och själ.

Annons

Trött o frusen

7 oktober 2013

Även om jag absolut inte är en morgon människa, så är det så skönt efteråt när man avverkat 5 km i spåret på morgonen. Det är inte lika lätt ( i min värld ) att komma mig för det när jag är i Stockholm.

Annons

Här hemma i Östersund har jag det precis utanför huset. Längtan efter naturen är väl en annan bidragande orsak att jag kommer ut och rör på mig när jag är hemma. Det går inte riktigt lika lätt o spontant i Sthlm. Kram Y

20131007-085858.jpg

Dela
Tweeta
Maila
artiklar | recept
Annons


Kategorier


Annons

Hälsoverktyg
Stressa mindre
Kaloritabell
Motionstabell
Räkna ut ditt BMI
Räkna ut ditt kaloribehov
Räkna ut din midja / höftkvot
Ner i vikt - tjänster
Onlinekurser för nya vanor
Veckans meny
Nyhetsbrev

Laddar