Här berättar Yvonne Ryding om sin vardag, om livet som mamma, företagare, entreprenör och programledare. Samt delar med sig av sina bästa tips för att må bra i både kropp och själ.

Annons

Vilken Story!

29 januari 2014

Affärerna är fulla med massor av kläder. Tjocka vinter kläder som dom vill bli av med, och vårkläder som dom vill inspirera oss med. — Och visst, jag erkänner att jag är nyfiken! Och jag blir inspirerad, men snacka om att jag blev imponerat inspirerad när jag såg detta,,,,,, Av en händelse, så brukar jag vilja se vad en av mina favorit designers hitta på inför dom olika säsongerna .

Annons

Ralph Lauren! Har dom inte gjort en kanon grej!! Dom tillsammans med 40 partners i USA, har skapat the official team USA kläder för OS. Vilken story, vilken varumärkes highlight! Jag är så himla imponerad, att dom tagit hela varumärket, och ställt sig bakom  alla atleter. Dom kommer vara så jäkla snygga! Gå in på deras sida och läs! Från ax till limpa är kollektionen tillverkad i USA. Vilken Story,, på riktigt ,som man alltid behöver när man jobbar med att bygga ett varumärke. Det hade varit coolt om Lars Wallin eller Göran Alfredsson, Filippa K, eller  någon annan känd designer gjort team Swedens kollektion! Snyggt !! Kram Yvonne

polo_us_012314_olympics_teamusa

Dela
Tweeta
Maila
artiklar | recept
Annons


Kategorier


Annons

Hälsoverktyg
Stressa mindre
Kaloritabell
Motionstabell
Räkna ut ditt BMI
Räkna ut ditt kaloribehov
Räkna ut din midja / höftkvot
Ner i vikt - tjänster
Onlinekurser för nya vanor
Veckans meny
Nyhetsbrev

Laddar