Här berättar Yvonne Ryding om sin vardag, om livet som mamma, företagare, entreprenör och programledare. Samt delar med sig av sina bästa tips för att må bra i både kropp och själ.

Annons

Visst ösregnade det hela tiden!

23 juli 2015

Alltså , nu är det inte roligt längre. +10 grader och hällregn hela dagen. Men ut och träna hade jag bestämt mig för. Det blev på Stadion i Östersund, som på vintrarna är full med skidande människor. Idag var det folktomt förutom jag och några till träningsidioter.

Annons

Gång var på programmet, med stora steg i alla uppförsbackar. Riktigt från skjut på varje stort.steg, så vaderna får jobba. — Ja och så hjärtat! Sedan 5 km joggning, vid samma spår som jag åker skidor på vintrarna. Då går det fortare, men jag vet inte vad som är jobbigast. Båda varianterna lika jobbiga, tror jag. Var ute ca 50 min, och visst ösregnade det hela tiden😉!
Kram Yvonne

IMG_2562.JPG

IMG_2564.JPG

Dela
Tweeta
Maila
artiklar | recept
Annons


Kategorier


Annons

Hälsoverktyg
Stressa mindre
Kaloritabell
Motionstabell
Räkna ut ditt BMI
Räkna ut ditt kaloribehov
Räkna ut din midja / höftkvot
Ner i vikt - tjänster
Onlinekurser för nya vanor
Veckans meny
Nyhetsbrev

Laddar