Här berättar Yvonne Ryding om sin vardag, om livet som mamma, företagare, entreprenör och programledare. Samt delar med sig av sina bästa tips för att må bra i både kropp och själ.

Annons

YR hudvård och solskydd

30 mars 2014

Hallå,

Nu när solen börja krypa fram sakta och försiktigt, så har jag börjat fått många frågor angående solskydd i YR hudvård.

Och då kan jag meddela att jag gjorde ett aktivt val för flera år sedan. Det innebar att jag valde bort att jobba med SPF, eftersom det medför att man måste blanda i väldigt starka kemikalier i hudvårdskrämerna för att hålla solens farliga strålar borta.

Annons

Jag har alltid förespråkat att basera produkterna på så naturliga ingredienser ( vegetabiliska oljor och växt extrakt) så  långt som det är möjligt , utan att göra avkall på den kosmetiska känslan. Om jag skulle ha valt att jobba med SPF, hade jag fått lov att bryta det.

Så jag uppmanar alla att använda en ansiktskräm och kroppslotion på huden utan SPF,  INNAN ni smörjer in er med SPF. Då hjälper ni huden att skyddas från solskyddsprodukten, som ni sedan smörjer på uppe på, då ni skall ut i solen.

Hoppas ni förstår min tanke.

Kram Yvonne

Dela
Tweeta
Maila
artiklar | recept
Annons


Kategorier


Annons

Hälsoverktyg
Stressa mindre
Kaloritabell
Motionstabell
Räkna ut ditt BMI
Räkna ut ditt kaloribehov
Räkna ut din midja / höftkvot
Ner i vikt - tjänster
Onlinekurser för nya vanor
Veckans meny
Nyhetsbrev

Laddar